Otvorili smo novu poslovnicu u Splitu

Obzirom na značaj Splita i njegovog poduzetništva danas i ubuduće, novu poslovnicu otvaramo imajući u vidu perspektivu ovog područja i očekivani pozitivni utjecaj na njegov budući razvoj. U današnje vrijeme kada se poslovnice banaka često zatvaraju, naše je stajalište da banka mora biti prisutna među ljudima. Izrazito cijenimo izravan kontakt i komunikaciju s klijentima, neovisno o tome što istovremeno intenzivno radimo na proširenju digitalizacije poslovanja i usluga. 

U novoj poslovnici otvorenoj u siječnju u ponudi možete pronaći cjelokupnu paletu naših proizvoda i usluga. Važno nam je pružiti individualizirani pristup svakom našem klijentu, zato Vam u našoj novoj poslovnici na raspolaganju stoje djelatnici koji će Vas savjetovati i potruditi se odgovoriti na svako Vaše pitanje.

Prilikom otvaranja nove poslovnice nudimo Vam i izvrsne mogućnosti kreditiranja bez naknade za obradu kredita uz fiksne i niske kamatne stope. Promotivna ponuda se primjenjuje na kreditne zahtjeve zaprimljene do 30.04.2019.

Kao i do sada, na raspolaganju Vam stoji poslovnica u Poljičkoj cesti 26 gdje se nalazi i poduzetnički centar za male i srednje poduzetnike te korporativne klijente.

 

SPLIT - Domovinskog rata

Domovinskog rata 27c

21000 SPLIT

Voditeljica poslovnice:

Antonia Balić

Tel: 021 / 727-053

Fax: 075 / 802-640

E-mail:

banka.st2@kentbank.hr

Radno vrijeme:

pon - pet 8:30 - 16:00

 

 

Fotogalerija