Suradnja s udrugom Obitelji 3plus

Obitelj je osnova svakog društva i izvorište kvalitetnih pojedinaca koji mijenjaju društvo na bolje. I mi u KentBanci želimo mijenjati društvo na bolje dajući potporu velikim obiteljima. Zato smo odlučili surađivati s udrugom Obitelji 3plus.

Udruga obitelji s troje ili više djece osnovana je 2018. godine te joj je cilj podizanje kvalitete života u 3plus obiteljima. Udrugu trenutno sačinjava 400-tinjak obitelji s više od 2200 članova, a prema posljednjem popisu stanovništva u Hrvatskoj postoji 600.000 članova obitelji s troje ili više djece. Udruga Obitelji 3plus član je ELFAC-a (engl. European Large Families Confederation) odnosno konfederacije nacionalnih udruga iz različitih europskih zemalja koje zastupaju interese velikih obitelji kojih u Europi ima oko 9 milijuna, a u njima živi više od od 50 milijuna ljudi. 

Udruga Obitelji 3plus zastupa društvene i ekonomske interese velikih obitelji, potiče integraciju velikih obitelji u društvo te pružanje međusobne podrške i solidarnosti s ciljem rasta kvalitetnih obitelji kao temelja zdravog društva.         

Naša je suradnja zamišljena kao projekt u kojem ćemo edukativnim tekstovima članovima Udruge približiti bankarsko poslovanje, financijske usluge i znanje upravljanja obiteljskim proračunom, a s vremenom ćemo i kreirati posebne pogodnosti za njihove članove.

                     

Obiteljska kartica projekt je Udruge koji nudi popuste i razne pogodnosti za 3plus obitelji. U projekt su uključeni mali poduzetnici ali i velika poznata poduzeća i brandovi iz raznih segmenata,  a o samoj Udruzi i Obiteljskoj kartici više možete saznati ovdje.