Novosti

11.7.2018.

KentBank navija

KentBanka je tijekom ovog tjedna pružila podršku hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji odijevanjem osobnih bankara i blagajnika u prepoznatljive majice s crveno-bijelim kvadratićima. Njima su se danas pridružili i ostali zaposlenici Banke, te se nadamo kako će naša zajednička pozitivna energija donijeti sreću našoj reprezentaciji. Naprijed, Hrvatska!

KentBanka je svoju povijest započela 1998. godine, a 14. svibnja ove godine smo proslavili svoju 20. obljetnicu. Zahvaljujemo Vam na dosadašnjem povjerenju i veselimo se nastavku suradnje!

 

 

Nudimo posebne pogodnosti za ugovaranje dobrovoljnog zdravstvenog i osiguranja od posljedica nezgode u suradnji s AGRAM LIFE osiguranjem.
Svaka polica zdravstvenog osiguranja obuhvaća i obvezan sistematski pregled.

Brinite o svom zdravlju na vrijeme!

Hrvatska udruga banaka u suradnji sa Štedopisom, Institutom za financijsko  obrazovanje i uz podršku Agencije za odgoj i obrazovanje Republike Hrvatske ove godine uoči Europskog tjedna novca organizira „Europski kviz o novcu“ (eng. European Money Quiz), online natjecanje za timove učenika od 13 do 15 godina.

 

KentBank m-Kent aplikacija za mobilno bankarstvo uvrštena je u top 30 odabranih hrvatskih mobilnih aplikacija!

Pročitajte riječi nekih od naših klijenata, njihovo iskustvo sa KentBankom i našim modernim digitalnim uslugama.

U dobrim ste rukama.

22.12.2017.

Sretni blagdani

Čestit Božić i sretna Nova godina!

Plaćajte svojim KentBank Mastercard® i Maestro® karticama i iskoristite 30% popusta u više od 50 dućana.

KentBank d.d. je u studenom 2017. službeno otvorila Predstavništvo u Istanbulu s ciljem jačanja trgovinske veze između Hrvatske i Turske.  


Mastercard kreditna kartica i Maestro debitna kartica daju vam mogućnost ostvarivanja dodatnih 10% popusta prilikom kupovine Samsung Galaxy mobitela i Samsung televizora.

MasterCard kreditna kartica i Maestro debitna kartica daje vam mogućnost korištenja Cammeo usluga prema promotivnim uvjetima.

Banka KentBank u prvih šest mjeseci 2017. ostvarila dobit od 4,4 milijuna kuna i uvela uslugu mobilno bankarstvo

Od danas KentBank nudi Klijentima novu uslugu mobilnog bankarstva pod nazivom "m–Kent".

Uslugu mobilnog bankarstva m-Kent moguće je ugovoriti u poslovnicama Banke ili putem Internet bankarstva e-Kent.

U subotu, 8. srpnja 2017. korisnike KentBank Internet bankarstva dočekat će e-Kent, nova verzija netbankinga!

e-Kent jedna je od najsuvremenijih i najnaprednijih verzija Internet bankarstva na tržištu, s brojnim novim funkcionalnostima i suvremenim dizajnom.

 

Dana 5. lipnja 2017. započet će primjena Osnovne i Poslovne sheme SEPA izravnih terećenja u kunama (HRK SDD shema) u Republici Hrvatskoj.

 

Oročena otvorena štednja namijenjena je svim dobnim skupinama i svojim je uvjetima jedan od najkonkurentnijih štednih proizvoda na tržištu. 

Dječja štednja je štedni proizvod namijenjen klijentima koji žele sigurnu i postupnu štednju za svoje dijete prema vlastitim financijskim mogućnostima. Ista se ugovara i glasi na ime djeteta, a ugovara je zakonski zastupnik tj. roditelj ili skrbnik.