O kolačićima

  O kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće, neophodne za funkcioniranje stranice.

Nužni kolačići ne sadrže Vaše osobne podatke niti ih Banka povezuje s Vašim osobnim podacima.

Kolačiće možete onemogućiti promjenom postavki Vašeg preglednika, ali to može utjecati na funkcionalnost web stranice.

Više o korištenju kolačića možete pročitati u Izjavi o privatnosti.

Festival ideja

Razmjena poslovnih, socioloških, umjetničkih i tehnoloških ideja važnih za razvoj našeg društva. Mjesto inspiracije, suradnje i podrške za one koji žele pozitivne promjene. Upravo je to Festival ideja.

Cijelo proljeće, kroz ožujak, travanj i svibanj, pojedinci koje povezuje energija, ambicija i znanje, iako se bave potpuno različitim stvarima, družit će se i razmjenjivati iskustva u KentClubu. Radi se o posebno uređenom prostoru u poslovnici banke u Ilici za stvorenom za razmjenu ideja klijenata KentBank.

Festival ideja je mjesečni događaj, a na njemu će gostovati zanimljive ličnosti te održati neformalne razgovore o kojima vrijedi razgovarati. Nakon toga slijedi druženje s gostima uz predstavljanje novih, zanimljivih eno-gastronomskih projekata iz Hrvatske.

Festival ideja je besplatan za sve posjetitelje.

Prvi Festival ideja održan je 9. ožujka u 18 sati, a gostovali su Lada Fiorio Tedeschi, Damir Urban i Davor Bruketa. Moderatorica je bila Ida Prester.

Drugi Festival ideja održan je 26. travnja u 18 sati, a gostovali su Ivanka Mazurkijević, Vinko Brešan i Nikola Vrdoljak. Moderatorica je bila Ida Prester.

Treći Festival ideja održan je 17. svibnja u 18 sati, a gostovali su Nina Violić, Alka Vuica i Damjan Geber. Moderatorica je bila Ida Prester.

 

Prijava za Festival ideja powered by Kentbank

Prijava na Festival ideja powered by Kent Bank

Ime i prezime

Godina rođenja

 

Broj telefona za kontakt

E-mail

Kako ste saznali za Festival ideja?

Izjava o privatnosti