O kolačićima

  O kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće, neophodne za funkcioniranje stranice.

Nužni kolačići ne sadrže Vaše osobne podatke niti ih Banka povezuje s Vašim osobnim podacima.

Kolačiće možete onemogućiti promjenom postavki Vašeg preglednika, ali to može utjecati na funkcionalnost web stranice.

Više o korištenju kolačića možete pročitati u Izjavi o privatnosti.

O nama

Fokus KentBanke je na poslovanju s građanima te malim i srednjim poduzetnicima, kroz poslovnu mrežu koju čini ukupno 14 poslovnica te 3 poslovna centra u gradovima diljem zemlje te mrežu s više od 1000 bankomata i digitalne usluge internet i mobilnog bankarstva, koje se kontinuirano unaprjeđuju.

Prepoznajući da velik broj klijenata želi banku koja će ih podržati u ostvarenju njihovih i osobnih i poslovnih ambicija, koja ima izravan i osoban odnos s njima i pristupa im s poštovanjem i pažnjom, KentBanka upravo na takvom pristupu temelji svoju strategiju poslovanja u narednom razdoblju.

U 2021. godini Banka je surađivala s kreativnom agencijom Bruketa & Žinić & Grey na razvoju novog vizualnog identiteta, a novi koncept dizajna poslovnice u skladu s njim kreirala je Agencija za dizajn, produkt dizajn i arhitekturu Brigada.

Vizualni identitet KentBank temelji se na simbolu šesterokuta, koji je univerzalni simbol povezanosti. A upravo je povezanost s klijentima temelj na kojem KentBank razvija svoje poslovanje. U skladu s ovim strateškim usmjerenjem KentBank, Banka svojim klijentima nudi i jedinstveno mjesto i jedinstven koncept unutar bankarskog sektora u Hrvatskoj – Kent Club. Posebno uređen prostor u poslovnici Banke u centru Zagreba namijenjen je okupljanju i umrežavanju klijenata Banke te razmjeni znanja i ideja u svrhu njihovog osobnog i poslovnog rasta i razvoja.

KentBank je dio Süzer Grupe, jedne od vodećih poslovnih grupa u Turskoj, koja je preuzela Banku Brod 2011. Süzer Grupa je svoje poslovanje i ulaganja usmjerila na razvoj zemljišta, građevinarstvo, energetiku, turizam i građevisnki sektor.