O kolačićima

  O kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće, neophodne za funkcioniranje stranice.

Nužni kolačići ne sadrže Vaše osobne podatke niti ih Banka povezuje s Vašim osobnim podacima.

Kolačiće možete onemogućiti promjenom postavki Vašeg preglednika, ali to može utjecati na funkcionalnost web stranice.

Više o korištenju kolačića možete pročitati u Izjavi o privatnosti.

Otvorene poslovnice u Zagrebu, Šibeniku i Požegi

U Zagrebu i Požegi otvorene su novouređene poslovnice, u Šibeniku je svečano otvorena nova poslovnica na adresi Poljana 2.

Društvena odgovornost jedan je od visoko postavljenih kriterija poslovanja KentBank. Donacije i humanitarne akcije su dio dobre prakse KentBank, s time da prednost imaju pojedinci i ustanove koje teže dolaze do pomoći jer su manje eksponirani.

Prilikom otvorenja poslovnice u Zagrebu uručen je ček na iznos od 10.000 kuna Marini Marjanović, studentici i mladoj majci dvoje djece koja je prije nekoliko mjeseci u požaru ostala bez krova nad glavom. U Šibenku Banka je istim iznosom potpomogla rad i djelovanje Centra za inkluziju Šibenik čija je glavna misija uključivanje osoba s posebnim potrebama u svakodnevni život.

KentBank je moderna, univerzalna banka fokusirana na poslovanje s građanima te malim i srednjim poduzetnicima kojima na raspolaganju stoji 14 poslovnica diljem Hrvatske. Banka raspolaže aktivom od 2 milijarde kuna uz viosoku stopu adekvatnosti kapitala i oko 20.000 klijenata. Prema poslovnim rezultatima za prvih šest mjeseci 2016. godine, KentBank je najbrže rastuća banka u Hrvatskoj.