O kolačićima

  O kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće, neophodne za funkcioniranje stranice.

Nužni kolačići ne sadrže Vaše osobne podatke niti ih Banka povezuje s Vašim osobnim podacima.

Kolačiće možete onemogućiti promjenom postavki Vašeg preglednika, ali to može utjecati na funkcionalnost web stranice.

Više o korištenju kolačića možete pročitati u Izjavi o privatnosti.

Novosti

Na dan Velikog petka, 29. ožujka 2024. neće se moći izvršavati plaćanja između računa koji se vode u različitim bankama (međubankovna plaćanja kod kojih platitelj vodi račun u jednoj, a primatelj plaćanja u drugoj banci)


Transakcije između računa unutar iste banke, kao i plaćanja karticama i podizanje gotovine na bankomatima funkcionirat će normalno.

Obavještavamo vas da će novo uređena posnovnica KentBank d.d. Horvaćanska 53a u Zagrebu započeti s radom 05.09.2022.

Novi branding KentBanke osvojio prestižnu nagradu Red Dot

Novi branding, koji potpisuje agencija Bruketa&Žinić&Grey, inspiriran stoljetnim simbolom povezanosti - heksagonom, uspješno komunicira poslovnu misiju KentBanke koja želi povezivati ljude i ideje.

Poštovani klijenti,

Posljednjih dana pojavile su se u cyber-prostoru poruke elektroničke pošte koje se lažno predstavljaju imenom KentBank, a navode primatelja da otkrije svoje kontakt podatke.

Ukoliko zaprimite ovakvu ili sličnu poruku elektroničke pošte, ne slijedite poveznice, a poruku obrišite.

U Nadzorni odbor KentBanke izabrana tri nova člana

Na glavnoj skupštini izabrana su tri nova člana Nadzornog odbora KentBanke. Tako se predsjedniku Mehmetu Ganiju Sönmezu i Danieli Roguljić Novak u Nadzornom odboru kao novi članovi pridružuju Zdenko Adrović, Nurgün Eyüboğlu i Dr. Gürol Baloğlu.

Savjet Hrvatske narodne banke potvrdio je Nikolinu Cvitanović novom članicom Uprave KentBank odgovornom za rizike. 

KentBank u ponudi ima beskontaktne VISA kartice za građane.

 

Bezvremenski dizajn novog vizualnog identiteta KentBank prati poslovnu strategiju i govori o fokusiranosti na dugoročne odnose i osobni pristup klijentu. Koncept uređenja poslovnice u središtu Zagreba estetski se bazira na tradiciji zagrebačkih donjogradskih interijera, gradskih kavana i poslovnih klubova.

KentBanka u 2022. godinu ulazi s novim identitetom i strateškim zaokretom u poslovanju s ciljem daljnjeg rasta i jačanja tržišne pozicije na hrvatskom tržištu.

Novi identitet KentBanke odražava novu poslovnu strategiju i pozicioniranje koje će se prvenstveno odraziti u individualnom pristupu i pružanju personalizirane usluge klijentu.

Poštovani klijenti,

obavještavamo vas da su KentBank Poslovni centri za pravne osobe Zagreb od ponedjeljka 12. studenog 2021. ponovno na adresi Gundulićeva 1, Zagreb.

 

 

Iznimno smo ponosni na našu kolegicu Goranu Smoljenović koja je kao članica DVD-a Prečko i instruktorica za obuku spasilačkih pasa sudjelovala u akcijama pronalaska i pomoći unesrećenima nakon razornog potresa na području Sisačko moslavačke županije.

27.9.2021.

Kent rebranding

KentBanka je u procesu potpunog mijenjanja dizajna svog brenda kojeg smo razvijali u suradnji s čuvenom agencijom Bruketa&Žinić&Grey.

KentBanka je svoju povijest započela 1998. godine, a 14. svibnja ove godine smo proslavili svoju 20. obljetnicu. Zahvaljujemo Vam na dosadašnjem povjerenju i veselimo se nastavku suradnje!