O kolačićima

  O kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće, neophodne za funkcioniranje stranice.

Nužni kolačići ne sadrže Vaše osobne podatke niti ih Banka povezuje s Vašim osobnim podacima.

Kolačiće možete onemogućiti promjenom postavki Vašeg preglednika, ali to može utjecati na funkcionalnost web stranice.

Više o korištenju kolačića možete pročitati u Izjavi o privatnosti.

Novosti

Obavještavamo vas da će novo uređena posnovnica KentBank d.d. Horvaćanska 53a u Zagrebu započeti s radom 05.09.2022.

KentBank d.d. (u daljnjem tekstu Banka) je započela s dvojnim iskazivanjem cijena prema Zakonu o uvođenju eura kao službene valute u RH.

U razdoblju dvojnog iskazivanja cijena, od 05.09.2022. pa sve do kraja 2023., dvojno iskazane bitne informacije, možete pronaći u nastavku....

Novi branding KentBanke osvojio prestižnu nagradu Red Dot

Novi branding, koji potpisuje agencija Bruketa&Žinić&Grey, inspiriran stoljetnim simbolom povezanosti - heksagonom, uspješno komunicira poslovnu misiju KentBanke koja želi povezivati ljude i ideje.

Poštovani klijenti,

Posljednjih dana pojavile su se u cyber-prostoru poruke elektroničke pošte koje se lažno predstavljaju imenom KentBank, a navode primatelja da otkrije svoje kontakt podatke.

Ukoliko zaprimite ovakvu ili sličnu poruku elektroničke pošte, ne slijedite poveznice, a poruku obrišite.

Važne informacije za pravne osobe o tehničkim aspektima konverzije kune u euro. 

Važne informacije o bankarskim uslugama i proizvodima te konverziji depozita i kredita na valutu euro. 

U Nadzorni odbor KentBanke izabrana tri nova člana

Na glavnoj skupštini izabrana su tri nova člana Nadzornog odbora KentBanke. Tako se predsjedniku Mehmetu Ganiju Sönmezu i Danieli Roguljić Novak u Nadzornom odboru kao novi članovi pridružuju Zdenko Adrović, Nurgün Eyüboğlu i Dr. Gürol Baloğlu.

Stiže euro! Sve što trebate znati... 

Savjet Hrvatske narodne banke potvrdio je Nikolinu Cvitanović novom članicom Uprave KentBank odgovornom za rizike. 

1. siječnja 2023. godine euro postaje službena valuta u Hrvatskoj koja će od tog dana zamijeniti hrvatsku kunu. 

Fiksni tečaj konverzije kune, kojeg je odredilo vijeće Europske unije iznosi 1 euro = 7,53450 kuna

Poštovani klijenti, poslovnica Pula od 04.07.2022. će raditi po novom radnom vremenu : 

  • pon, uto, čet, pet: 08:00 - 16:00
  • sri: 08:00 - 17:00 

KentBank u ponudi ima beskontaktne VISA kartice za građane.

 

S ponosom vam predstavljamo naše novo mobilno bankarstvo. Svoje novo mobilno bankarstvo možete pronaći na Apple App Store i Google Play Store. 

U srpnju 2022. godine očekuje se donošenje odluke o usvajanju eura u Republici Hrvatskoj i utvrđivanje fiksnog tečaja za konverziju kune u euro od strane vijeća Europske Unije. Zamjena hrvatske kune eurom vrlo je složen proces te zahtjeva veliku prilagodbu u financijskom sustavu. 


Bezvremenski dizajn novog vizualnog identiteta KentBank prati poslovnu strategiju i govori o fokusiranosti na dugoročne odnose i osobni pristup klijentu. Koncept uređenja poslovnice u središtu Zagreba estetski se bazira na tradiciji zagrebačkih donjogradskih interijera, gradskih kavana i poslovnih klubova.

KentBanka u 2022. godinu ulazi s novim identitetom i strateškim zaokretom u poslovanju s ciljem daljnjeg rasta i jačanja tržišne pozicije na hrvatskom tržištu.

Novi identitet KentBanke odražava novu poslovnu strategiju i pozicioniranje koje će se prvenstveno odraziti u individualnom pristupu i pružanju personalizirane usluge klijentu.

Poštovani klijenti,

obavještavamo vas da su KentBank Poslovni centri za pravne osobe Zagreb od ponedjeljka 12. studenog 2021. ponovno na adresi Gundulićeva 1, Zagreb.

 

 

Poštovani klijenti,

poslovnica Zagreb Rački, na adresi Franje Račkoga 10, trajno prestaje s radom na ovoj adresi 25. lipnja 2021. godine.

Iznimno smo ponosni na našu kolegicu Goranu Smoljenović koja je kao članica DVD-a Prečko i instruktorica za obuku spasilačkih pasa sudjelovala u akcijama pronalaska i pomoći unesrećenima nakon razornog potresa na području Sisačko moslavačke županije.

27.9.2021.

Kent rebranding

KentBanka je u procesu potpunog mijenjanja dizajna svog brenda kojeg smo razvijali u suradnji s čuvenom agencijom Bruketa&Žinić&Grey.

Hrvatska udruga banaka poziva građane i tvrtke da s pozornošću uplaćuju donacije (novčana sredstva) građanima stradalima u potresu. Naime, određen broj građana koji je pretrpio velike materijalne štete i druge posljedice potresa ima blokirane račune.

4.11.2020.

Dan štednje

Svjetski dan štednje obilježava se svake godine 31. listopada. Taj dan posvećen je promicanju i jačanju svijesti javnosti o važnosti štednje. 

KentBanka aktivno radi na mjerama koje imaju za cilj olakšati poslovanje i život naših klijenata.

KentBanka radi sve kako bi u ovom trenutku omogućila klijentima što jednostavniji pristup bankarskim uslugama. 

Ovdje u KentBanci, naši zaposlenici su naši heroji. Svojim predanim radom, usprkos svim izazovima, svakodnevno marljivo rade i brinu o našem poslovanju i našim klijentima. Naš je moto U dobrim ste rukama, a oni omogućuju da to doista i jeste.

KentBanka do 30. lipnja 2020. neće naplaćivati naknade svojim klijentima za transakcije debitnim karticama, odnosno karticama tekućeg računima na bankomatima izvan vlastite mreže.

Potičemo Vas da ovih dana sve transakcije i usluge koje ste u mogućnosti provesti putem našeg Internet ili mobilnog bankarstva ili pak kontaktiranjem našeg kontakt centra na tel: 01/4981 900,  u ovoj iznimnoj situaciji pokušate provesti bez dolaska u poslovnicu.

Hrvatska udruga banaka poziva građane na odgovorno ponašanje zbog aktualne situacije i pojačanih preventivnih mjera zaštite od korona virusa (COVID-19).

Dočekajte goste spremni uz KentBank paket za iznajmljivače

Međunarodni časopis za gospodarstvo i financije International Finance kojeg izdaje britanski International Finance Publications dodijelio je KentBanci titulu "najinovativnijeg pružatelja usluge bankarstva malim i srednjim poduzetnicima’’.

Mustafa Suzer, vlasnik KentBanke, na 25. obljetnici osnutka Hrvatsko turske udruge prijateljstva odlikovan je Velikom poveljom prijateljstva za svoj doprinos razvoju gospodarske suradnje Hrvatske i Turske.

Što je PSD2?

Direktiva (EU) o platnim uslugama na unutarnjem tržištu ili PSD2 (Payment Service Directive) koja definira integriranje i optimiziranje europskog platnog tržišta, poticanje inovacija i konkurentnosti te unapređivanje sigurnosti elektroničkih načina plaćanja.

U procesu smo unapređenja sustava sigurnosti elektroničkih platnih usluga u svrhu poboljšanja kvalitete i sigurnosti naših usluga.

U našim poslovnicama Zagreb-Ilica te Požega, od sada svoje račune možete plaćati putem samouslužnih uređaja.

Osim na bankomatima KentBank d.d. gotovinu bez naknade za prve 3 transakcije mjesečno ili više ovisno o ugovorenom paketu možete podizati na više od 1 000 bankomata diljem Hrvatske.

KentBanka je svoju povijest započela 1998. godine, a 14. svibnja ove godine smo proslavili svoju 20. obljetnicu. Zahvaljujemo Vam na dosadašnjem povjerenju i veselimo se nastavku suradnje!